CTR Click through rate verhogen

CTR verhogen om hoger te ranken in Goolge? De organische klikfrequentie (Click through rate) verhogen voor een betere ranking in Google. Je lees er veel over de dag van vandaag en het is bewezen dat het werkt!  Het is vrij eenvoudig, want voordat een nieuwe klant uw website kan bezoeken en uw product kan kopen, moeten ze klikken.

Ze kunnen klikken via Google op een organisch zoekresultaat en die klik brengt hen naar uw website.

Hoe meer mensen er klikken, hoe meer potentiële klanten u op uw site heeft. Maar ook hoe meer klikkers ( bezoekers) hoe hoger u website gaat ranken in het organisch resultaat van Google.  En net daarom is het zeer belangrijk om de click through rate (CTR) van je website te verhogen.

Het klinkt eenvoudig genoeg. Maar hoe verhoogt u uw CTR? En hoe weet je of je huidige CTR goed is?

Organische CTR wordt door SEO autoriteiten zoals Moz beschouwd als één van de belangrijkste factoren in de ranking van zoekmachines. Het is logisch: Google gaat goede inhoud beter rangschikken, en goede inhoud krijgt klikken. Maar er is een vicieuze cirkel: het is moeilijk om klikken te krijgen als je pagina al niet goed scoort.

Je CTR verhogen en je gaat organisch stijgen

De meeste websites hebben ongeveer 100 organische bezoekers via Google of per dag. Dit is zeker niet slecht, maar het kan veel beter natuurlijk. Wij van CTR verhogen kunnen er 200 tot 500, zelfs duizend en nog meer van maken.

Waarom denk je dat Bol.com, Coolblue, Tui … steeds op 1 of 2 staan in Google op heel wat zoekwoorden. Niet omdat ze massa’s content hebben op hun pagina’s of massa’s backlinks. Ze staan steeds bovenaan omdat ze duizenden bezoekers per dag vanuit Google krijgen. 

Hoe meer organisch bezoek, hoe hoger je rankt in Google 

Een website die veel organische bezoeker krijgt gaat Google al zeer waardevol beschouwen en steeds hoger plaatsen in het zoekresultaat.

Dus wat heb je nodig naast SEO en linkbuilding, extra bezoekers, bezoekers, bezoekers,  en hier kan CTR verhogen  voor zorgen!

Tools voor het genereren van verkeer zullen een website helpen  om hoger te ranken in Google, op voorwaarde dat dei website al geoptimaliseerd is met inhoud en lay-out. Echter, veel nieuwe ondernemers worstelen met het verdelen van hun middelen tussen het optimaliseren van hun website voor conversies en het genereren van nieuw verkeer naar de pagina’s. Dit is waar ons bedrijf in beeld komt. Ons CTR verhogen systeem zorgt voor organisch verkeer waarmee u zich kunt concentreren op de onderdelen van uw site die bezoekers omzetten in betalende klanten.

Zoekmachines screenen op een verscheidenheid van zaken om uw site zijn ranking op de zoekmachine resultaten pagina, of SERP te geven. Dit is van cruciaal belang voor het genereren van organisch verkeer omdat de site zo dicht mogelijk bij de top van de zoekresultaten moet verschijnen. Zodra u deze ranking gaat krijgen, moet u ook in staat zijn om het te handhaven, en elke daling in het aantal klikken naar uw site zal uw website laten dalen in de ranking.

Linkbuilding België

Wij zorgen voor meer organische bezoekers uit Google

Je CTR verhogen is zeer belangrijk want dan krijg je een hogere organische klikfrequentie en dit zorgt dan voor een betere prestatie in Google.  Daarnaast gaan we ook je bouncerate verlagen.

We zijn eigenaar van een CTR boost systeem. Wat betekend dit?  Wel ons systeem gaat dus naar Google.be, Google.nl, … en zoekt naar de zoekwoorden van onze klanten, dan klikt het systeem op het zoekwoord van de klant en bezoekt de website. Dit is gewoon dus een echte bezoeker die zichzelf identificeert als een gebruiker. Google ziet dit ook zo. Ons CTR verhogen systeem gaat door je site scrollen, op enkele interne links klikken waardoor het dus enkele  pagina’s van je site gaat bezoeken … Het systeem blijft ongeveer 120 seconden op je website.

Dit noemen we een zeer kwalitatieve bezoeker die uw website gaat en een tijdje blijft. Dit zal dus ook je bouncerate verlagen.

Werk met ons en wij zorgen voor direct verkeer van uit het land naar keuze, echte bezoekers die uw CTR verhogen en zorgen voor Betere Rankings!

Wij zorgen voor bezoekers uit je eigen land

Wij sturen geografisch gericht organisch verkeer uit elk land, waardoor uw ranking wordt verbeterd voor de zoekwoorden die voor uw bedrijf van belang zijn. De verbeterde rangschikking zorgt ervoor dat u organisch verkeer van de SERP krijgt, wat echte resultaten oplevert.

Het is ook logisch als je in Belgie werkt doet dat het verkeer hoofdzakelijk uit Belgie moet komen, via Google.be dus. Zit je in Nederland moet het uit Nederland komen via Google.nl. Doe je zaken in  Duitsland dan sturen we bezoekers via Google.de …

Al het verkeer dat wij sturen  is perfect te zien via je Google Analytics (via realtime ook te volgen) en de kliks kan je natuurlijk ook zien in de Google Search Console.

Voorbeeld van realtime bezoek

Voorbeeld van het aantal bezoekers op een week tijd en de lage bounpersentage

Wij creëren voor onze klanten een  campagne op maat voor hun website en bepalen samen de trefwoorden waar ze voor wilt ranken. Opgelet de zoekwoorden moeten wel in de Top 30 van Google staan.

Ons systeem gaat zoeken naar het trefwoord, vind uw pagina organisch en gaat uw website bezoeken. Uw CTR gaat omhoog, en het bouncepercentage omlaag, waardoor uw rankings verbeteren.

Uw verbeterde rankings geven u meer organisch verkeer en bedrijfsresultaten, waardoor een opwaartse spiraal ontstaat.

Een voorbeeld van wat je ziet in je Google Search Console

Wat kost het verhogen van je CTR?

Onze prijzen zijn per maand en de pakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Voor 50 kliks per dag € 159 per maand
Voor 100 kliks per dag € 199 per maand
Voor 150 kliks per dag € 239 per maand
Voor 200 kliks per dag € 279 per maand
Voor 300 kliks per dag € 349 per maand
Voor 400 kliks per dag € 399 per maand
Voor 500 kliks per dag € 449 per maand
Voor 750 kliks per dag € 599 per maand
Voor 1000 kliks per dag € 699 per maand
Voor 1500 kliks per dag € 899 per maand
Voor 2000 kliks per dag € 1099 per maand
Voor 3000 kliks per dag € 1499 per maand
Voor 4000 kliks per dag € 1899 per maand
Voor 5000 kliks per dag € 2099 per maand

Geraak boven de concurrentie door de  CTR waarde van je site te verhogen

Met meer en meer websites gerelateerd aan de uwe die dagelijks worden gemaakt, kan het een zware taak zijn voor uw website om goed te scoren voor een trefwoord. Echter, dit is mogelijk met de juiste SEO strategie, linkbuilding en CTR verhogen. Onze organisch verkeer systeem zal helpen om de SERP CTR (Search Engine Result Page Click-Through Rate) van uw site te verbeteren. CTR verhogen is een systeem dat elk bezoek er laat uitzien zoals een echte bezoeker een website bezoekt (uiteindelijk nog veel beter)  omdat ons systeem op enkele pagina’s van je website gaat klikken, het gaat scrollen en blijft een tijdje op je website. We zorgen voor 70 procent bezoek via desktop en 30 procent via een mobiel apparaat zoals ipad of smartphone. 

Organisch verkeer gedefinieerd

Het is verkeer dat naar u of uw site komt wanneer termen (zoekwoorden) gerelateerd aan uw site worden gezocht via een zoekmachine zoals Baidu, Google, Yahoo, enz. Organisch verkeer verschilt direct van betaald zoekverkeer omdat dergelijk verkeer alleen via advertenties komt (meestal advertenties van Search Engine Result Pages of SERPS). In het kort, elke keer dat bezoekers landen op uw webpagina van SERP via niet-advertenties klikken, wat je hebt gekregen is organisch verkeer.

Waarom is organisch verkeer belangrijk?

Wij zien het belang van organisch verkeer in dat dit ervoor zorgt dat u bezoekers naar uw site krijgt. Bovendien, zolang u goed rankt via SERP, zult u relevant verkeer naar uw site blijven krijgen. Bovendien, hoe meer van dit juiste soort verkeer naar uw site, hoe beter voor u met betrekking tot SEO (Search Engine Optimization). Uiteindelijk leidt dit ertoe dat de bezoekers van uw site converteren naar terugkerende klanten.

Dus hoe krijg je fantastisch organisch verkeer?

In een woord, je krijgt het door middel van automatisering. Geautomatiseerd organisch zoekverkeer is de manier. Het is gunstig op de volgende manieren. Ten eerste, organisch verkeer handmatig gedaan is een lang proces met resultaten komen in druppels. Echter, met automatisering, krijg je snellere resultaten die uw SERP CTR verhogen.

Automatisering is een 24/7 werk

Een ander voordeel van automatisering is dat het werk 24 uur per dag en zeven dagen per week wordt gedaan. Ook hoeft u niets te doen voordat u betekenisvolle vooruitgang ziet. Alles wat je doet is aanmelden en voeg uw zoekwoord (en) voor ranking hoog op SERP.

Met automatisering, begint het werk onmiddellijk

Kiezen voor geautomatiseerd organisch zoekverkeer betekent ook dat het werk onmiddellijk aan uw campagne begint, aangezien dit geautomatiseerd is. Bovendien, de SERP Empire proces is eenvoudig en begrijpelijk.

Bestel daarom één van onze  geautomatiseerde campagne’s om het  organisch zoekverkeer en de SERP CTR van uw site te verbeteren.

De Google CTR Boost

CTR verhogen”CTR Boost” is een tool ontworpen om uw zoekmachine resultaten pagina click-through rate te verhogen om u te helpen uw rankings te verbeteren op de zoekmachines.

Uw SERP ranking is de positie waarin uw website verschijnt in de resultaten pagina’s van Google en andere zoekmachines. Er zijn verschillende soorten SERP rankings die zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën:

Organische SERP’s zijn natuurlijke resultaten die door de zoekmachines zijn geselecteerd als de resultaten die het meest relevant zijn voor de zoekopdracht van de gebruiker. Deze worden gekozen op basis van hoe nuttig de zoekmachine denkt dat ze zullen zijn voor de gebruiker.
Betaalde SERPs zijn diegene die betaald worden door website eigenaars. Zij bieden een gemakkelijke en snelle manier om het natuurlijke selectieproces voor te zijn en uw website prominent in beeld te brengen voor de zoeker.

Contextuele SERPs worden gegenereerd uit de context van de zoekwoorden en ze komen in verschillende vormen, zoals kaarten (voor een lokale zoekopdracht), afbeeldingen (voor een visueel-gerelateerde zoekopdracht), hotelbeoordelingen (voor een boekingsaanvraag), bedrijfsbeoordelingen (voor specifieke service zoekopdrachten), enz.

Waarom is dit belangrijk?

Uw ranking is belangrijk omdat, als u een website heeft, de meeste potentiële bezoekers van uw bedrijf uit zoekmachines zullen komen. Dit betekent dat hoe beter uw SERP rankings, hoe meer bezoekers u zult ontvangen – en, uiteindelijk, hoe meer leads en sales u zult genereren.

Onderzoek heeft aangetoond dat de top drie SERP posities 35% verkeer van Google ontvangen. Dat is meer dan een derde van al het zoekverkeer van de zoekmachine. 75% van de gebruikers klikt niet verder dan de eerste resultaten pagina. Zoals het gezegde luidt, de beste plaats om een lijk te verbergen is op de tweede pagina van Google!

Hier zijn nog enkele interessante statistieken:

92% van alle website bezoeken zijn verwijzingen van zoekmachines
75% van alle links die door zoekgebruikers worden aangeklikt zijn organisch
80% van de gebruikers negeert betaalde advertenties en richt zich alleen op organische resultaten
Dit wetende, kunt u nu zien hoe belangrijk het is voor uw website om te worden gerangschikt op de eerste pagina van Google en andere zoekmachines!

Wat is de oplossing?

Zoekmachines maken hun ranking methodes opzettelijk niet bekend om manipulatie te voorkomen. Ze zijn ook voortdurend bezig met het verfijnen van de criteria om resultaten te produceren die relevanter en nuttiger zijn voor zoekers.

Dat is waar een tool als  CTR verhogen of  Google CTR Boost van pas komt. Als u probeert uw SEO (of uw lokale SEO) te verbeteren en u ziet niet de resultaten van uw zoekmarketing die u wilt, probeer dan nu CTR verhogen Google CTR Boost om uw bedrijf een boost te geven.