Linkbuilding prijzen

Linkbuilding prijzen volgens een jaarovereenkomst

De websites waar wij links op plaatsen worden stuk voor stuk door ons zelf ontwikkeld. Iedere backlink van Linkbuilng Vlaanderen staat op een zeer relevant website. De websites hebben een DA tussen 40 en 60, een DR 30 plus en TF van 30 plus. Al de links die we plaatsen voor onze klanten zijn van hoge kwaliteit en volledige 100 % Spam Proof.   

Linkbuilding België

Prijs Link building 5 woorden

Een pakket van relevante links naar uw website op 100 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 50 contentlinks of blog posts over uw website : € 160/maand (excl. BTW)

Prijs  Link building 10 woorden

Een pakket van  relevante links naar uw website op 200 homepage links op  verschillende domeinen per jaar + 100 contentlinks of Blog posts over uw website: € 300/maand (excl. BTW)

Prijs  Link building 15 woorden

Een pakket van relevante links naar uw website op 300 homepage links op  verschillende domeinen per jaar + 150 contentlinks of Blog posts over uw website: € 420/maand (excl. BTW)

Hoeveel kost linkbuilding?

Hoeveel kost linkbuilding? Wat zijn jullie linkbuilding prijzen?  Dit is een van de meest voorkomende vragen die we horen bij Linkbuilding Vlaanderen. Hoewel de vraag hetzelfde is, kan het een paar verschillende dingen betekenen, zoals:

Heeft u link building pakketten? Zo ja, wat is inbegrepen voor elke prijs?
Hoeveel links moet ik bouwen elke maand om concurrerend te zijn in mijn ruimte?
Hoeveel rekent u per link of garandeert u een bepaald aantal links?
Moet ik linkbuilding uitbesteden of binnenshuis houden om de kosten laag te houden? Hoe werken jullie? …

Hoeveel kost een backlink of zijn wat de linkbuilding kosten eigenlijk?  Hoeveel links moet ik bouwen?  Ste die vragen niet want bij elke linkbuilder zal je andere linkbuilding prijzen prijzen aangeboden krijgen.

Onze linkbuilding prijzen zijn flexibele. We bieden 3 pakketten aan. Of u kan afzonderlijk werken aan € 35,- per maand.

Starten met linkbuilding

Voordat u start met linkbuilding is het belangrijk om te begrijpen dat links geen handelswaar zijn en het kopen van backlinks bij de juiste partij dient te gebeuren. Wanneer u wil starten met linkbuilding, overweeg dan de volgende punten voordat u uw definitieve beslissing neemt.

Geen enkele metriek maakt een link niet goed of slecht. Metrics zoals Domain Authority worden vaak gebruikt om links te verkopen met een prijs-per-link model. Een hoge DA is geen garantie dat een link van hoge kwaliteit zal zijn. Een lagere DA betekent niet dat een link geen waarde heeft. Als de website niet relevant is waar je link op staat krijg je geen waarde van Google.

Wanneer u linkbuilding prijzen vergelijkt tussen agentschappen, moet u kijken naar gemiddelde prijzen en bedrijven elimineren die ver onder de gemiddelde kosten vallen. Dit is meestal een teken dat ze links verkopen uitsluitend gebaseerd op DA, met weinig aandacht voor de content, werkelijke veiligheid of kwaliteit van een link plaatsing.

Lokale SEO Linkbuilding is anders dan Linkbuilding voor nationale sites. Als het gaat om linkbuilding voor lokale SEO, gaan er een aantal belangrijke verschillen zijn.

Bijvoorbeeld: Als u een bloemen winkel in een kleine stad hebt en je bent in staat om links te krijgen van andere bloemenwinkels heb goede links! Deze sites hebben misschien weinig verkeer, Domain Rating, of Domain Authority, maar de sterke Geo-relevantie maken ze toch tot geweldige links.

Aan de andere kant, als je probeert te rangschikken voor “Bloemen bezorgen Nationaal”, zijn dit dezelfde soorten links maar ze werken toch anders. Dit komt omdat het Google-algoritme voor lokale SEO  een aantal componenten heeft die verschillen van het standaard organische zoeken algoritme. Dit betekent dat niet alle tactieken geschikt zijn voor elk project, waardoor strategie een zeer belangrijke toevoeging is aan een linkbuilding campagne.

Daarom is het belangrijk dat je linkbuilding uitbesteed aan specialsiten. Die weten wat mag en niet.

Linkbuilding gaat niet alleen over de links
Als twee bedrijven met identieke on- en off-page SEO dezelfde 5 links zouden verwerven via een nieuwe linkbuildingcampagne, zouden hun resultaten verschillen.

Google heeft zijn algoritmes erg complex gemaakt, dus niemand weet 100% zeker hoe ze precies werken. Gelukkig hebben we wel een heel goed idee van de belangrijkste ranking factoren die kwaliteit blogberichten en andere inhoud samen met vertrouwde links omvatten.

Wij  bieden betrouwbare links,aan van relevante websites, 100 % Spam proof. Google hecht veel waarde aan de links die wij plaatsen. Je zal merken dat jou website snel hoger zal ranken. De ankertekst die we gebruiken bij het maken van onze links en zelfs de locatie van uw link op de pagina maakt een verschil.  Google ziet dit en beloont u ervoor 

Goede link building bureaus begrijpen deze factoren en zorgen voor  de meest effectieve campagne voor hun klanten. Een “goede” link kan van bedrijf tot bedrijf anders gedefinieerd worden. Wanneer u strenge eisen stelt, is een aangepaste linkbuildingstrategie meestal beter geschikt dan een prijs per link, om ervoor te zorgen dat u een plan uitwerkt om links te krijgen die aan uw interne verwachtingen voldoen.

Wij werken met betrouwbare linkbuilding pakketten per maand, dit is een combinatie van homepage links en blogs en zeer relevante websites. U backlink staat ook alleen op deze website zodat de volledige linkjuice naar u website gaat.